Efterlyst

Sitter framför tvn igen, Efterlyst är snart slut. Man börjar ju undra vart vi är på väg, värderån med helikopter, mord av en ung kvinna där huvudmisstänkt är hennes blivande man och våldtäkt på en 15-årig tjej. Plus alla dessa misshandel- och rånbrott, håller vi på att bli som USA?
Hoppas verkligen inte det, jag vill kunna gå hem själv på kvällen, kunna gå ut även efter att det blivit mörkt och kunna gå även där det inte vimlar av andra människor. Redan nu är jag rädd när jag går ut på kvällarna, det värsta är väl att nästan alla tjejer känner likadant. Vi matas hela tiden med risken att bli våldtagen så rädslan sitter djupt rotad även om jag vet att de allra flesta våldtäkterna sker av någon man känner, eller åtminstone är bekant med.
Alltså är det större risk att bli våldtagen om man är på hemmafest, umgås med släkten eller bara sitter hemma med sin snubbe.
Men det är inte det man matas med, istället tas ovanliga fall upp där tjejer och kvinnor gått hem själva eller det fall som jag oftast kommer att tänka på när jag är tvungen att ta mig hem själv. En tjej som gick ut med soporna, mötte två killar som bad om hjälp att putta igång sin bil, hon gick med på att sitta i förarsätet medan de båda killarna skulle putta. Men när hon satte sig i bilen blev hon indragen i baksätet och våldtagen, innan de sparkade ut henne på en parkeringsplats så hotade de med att om hon gick till polisen så skulle hennes hund bli dödad.
Detta innebär alltså att killarna hade spanat in henne tidigare, visste var hon bodde och att hon hade en hund.
Så oerhört vidrigt.

Men jag ska skärpa till mig nu, såhär allvarliga inlägg som det blivit nu hade jag inte tänkt att skriva.
Ska fnula ut nå roligare så återkommer jag då!
Tills dess kan man ju alltid kika på det här, jag tyckte det var roligt iaf.




bild härifrån

Skepp o´hoj

Kommentarer
Postat av: knivlisa

Tacktack. Tur att jag kunde hitta ett annat sätt att få uppskattning för mitt skämt. Så att jag inte sagt det i onödan!

2009-09-24 @ 09:37:38
URL: http://knivlisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0