Rackarns

Vilken aktvitet det har varit här.. Inte direkt va.. Men nu är jag iaf här för en snabbvisit, undrar lite vad jag ska göra för att få mig själv att skriva varje dag som jag lovat om och om igen. Jag måste nog helt enkelt börja göra saker som är värda att skriva om istället för att bara sitta hemma.

Tyvärr har ajg inte riktigt råd med det, så det blir mest hemma-mysa-slappa-plugga just nu. Däremot så ser jag framemot jul, tycker det ska bli riktigt mysigt att fira i år. Massa paket har vi också fått så det kommer bli roligt. Jag är klar med alla julklappar nu, riktigt skönt. Vissa år har man ju haft panik runt den 20:e för att man ännu bara hunnit med en julklapp men inte i år!

Annars har jag inte så mycket att komma med, men jag kan dela med mig av en inre längtan jag går och bär på just nu. En jobbig inre längtan efter något som kostar massor med pengar och dessutom gör ont. Jag vill tatuera mig igen, bygga på armen lite med blommor och lite nya motiv så det blir en helhet. Men det får vänta, jag har så många sparprojekt på gång nu. Eller ja, två iaf. Hunden och en tatuering. Jag tänkte mig att jag skulle lägga undan ett par hundra i månaden så kan jag kanske fixa något nästa höst eller så. Låter ju extremt långt tills dess men jag får kämpa på och bida min tid.

Detta stadie av fattigdom varar ju inte föralltid.



Skepp o´hoj

Molnig måndag

Skittråkigt väder har det varit idag.. Uscha.. Strföreläsning i Eskilstuna med två föreläsare och en student som älskar ljudet av sin egen röst. Underbart att sitta och lyssna på denne students malande om allt mellan himmel och jord.. Hur kan han tro att vi andra är intresserade av hans högst subjektiva tankar om allt möjligt skit..

Helgen var iaf supermysig, vi åkte till Nora för julmarknad och sen på kvällen drack vi glögg och spelade spel. Igår var det chilledill dag, fyra stycken vampyrfilmer blev det så både jag och Emil har drömt om vampyrer i natt. Ikväll blir det tidigt i säng och läsa om Hells Angels, jag har fått ett stort intresse för den undrevärlden har jag märkt. Men det är så intressant att läsa om hur organiserade de är, alla har en given plats och ja, det är sjukt intressant. Tycker jag.

Nu ska jag fixa lite middag sen ska jag kika på Ullared. Högklassig kultur for the win!

Skepp o´hoj

Praaaaaaaaktik

Eller ja, VFU som det heter. Verksamhetsförlagd utbildning, flådigt värre. Idag fick jag hålla i både morgon och eftermiddagssamlingen, det gick jättebra. Fick lite tips av min handledare och massa beröm, hon tyckte bla annat att jag har en skön stil. Hehe, trevligt att vara uppskattad tycker jag!

Ser verkligen framemot att vara färdig lärare och få börja jobba, tyvärr är det ett antal år kvar dit men jag kämpar på. Nu ska jag skriva färdigt min tenta som jag fick U på, det var inte så kul men man lär genom sina misstag. Så det positiva är att jag nu kommer lära mig massor av det här!

En annan kul grej är att på eftermiddagssamlingen idag så var det en grabb som satt med fötterna på bordet och när jag sa till honom så tog han ner fötterna, efteråt berättade min handledare att den grabben inte lyssnar på alla utan bara på dem han vill lyssna på. Kul för mig!

Nu blir det en stor kopp kaffe o lite tenta skrivande.



Skepp o´hoj!


RSS 2.0