Ny termin

Idag är det dags för en ny termin, det blir buss till eskilstuna och så introduktion fram till 12, sne är jag elig resten av idag. Har jag tur hinnner jag tillbaka till Västerås innan ett och kan då hämta ut min Exa1, fick resultatet nu imorse. Skönt att vara godkänd på ännu en grej.
Idag är hag fruktansvärt trött, har bara suttit här en timme nu. Det tycker jag är denn bästa delen på av dagen, när dagen inte riktigt har börjat än utan man kan sitta ner med en kopp kaffe och slöa. Fast det ska bli skönt att komma igång och göra något också, jag känner mig taggad inför den här terminen. Ett steg närmare slutmålet liksom, att kunna börja jobba igen. Jag förstår inte folk som pluggar och pluggar och pluggar utan att någonsin vilja jobba igen. Det är ju skönt att jobba. Att komma hem efter en arbetsdag och känna att man kan sätta sig ner och ta det lugnt igen, så känner jag aldrig nu. Jag har en konstant känsla av att jag borde plugga lite till, oavsett om jag pluggat hela dagen eller inte ens har något att läsa. Stört.

Dessutom tycker jag att det är skit tråkigt att de ändrat från fria tågresor till fria bussresor, buss är trevligt men inte ens i närheten av tåg. Jag älskar att åka tåg, det är tyst och lugnt och man kan försvinna in i en bok eller lyssna på musik och titta på när landet svischar förbi utanför. Fördelen med buss är ju att man ser mer av städer och sånt utanför rutan och det kan iofs vara trevligt, men om man åker samma sträcka länge så tröttnar man ju på den.
Det gäller väl iofs med tåg också men jag har int eåkt lika mycket tåg som buss så jag är inte där än. Det kanske är så att jag ska tacka MDH för att de ändrade till bussar innan jag hann tröttna på tågen?

Skepp o´hoj!

Hehe

Glömde ju det viktigaste!




Så ser det ut nu! Första veckan fick allt drickas med sugrör, men nu är det inte ömt på samma sätt längre och läppen är inte alls svullen så nu kan ringen lägga sig ner när man ska dricka. Väldigt trevligt att kunna dricka ur glas igen! Så vad säger vi, like it ALOT eller vad!?

Skepp o´hoj

Helgens spektakel

Jodå såatte.. Planen för helgen var storslagen, basgruppsfest för att säga hej då till gruppen. Från och med imorgon är vi inte längre en del av V6 och då splittras även basgruppen. Detta planerades innan jul och jag såg framemot att värsta basgrupps partyt. När lördagen väl kom insåg jag och en ur basgruppen att vi ju inte hade hört av de andra på hela veckan, så vi kontakde folk och kollade om de var taggade. En ur gruppen hade åkt på en förkylning så hon stannade hemma och kurerade sig, men skickade iaf mail om det själv. Av de andra två var ytterligare en sjuk och den andra ville hellre umgås med en annan kompis.

Så de storslagna planera gjorde ett magplask men vi två som hade var friska och sugna på att hålla oss till planen träffades iaf och hade en trevlig förfest där jag hade monopol på musiken och lärde ut vad som är bra och inte. Böev ett gäng fina låtar så jag håller tummarna att något av det gillades så pass att de lyssnar på det igen.

Vid elva rycket kom vi på att vi skulle ut och gick då till Bill o Bob, övervåningen var helt dödstyst och på undervåningen spelades så hög musik att det gjorde ont i öronen. Så vi gick till BMB istället. Drack en drink och hängde lite i schlagerbaren. Vid ett gick vi hemåt och jag tog bussen hem.

Men vad ska man säga, bättre lycka nästa gång?

Skepp o´hoj

Inget intressant

Ja, där har ni anledningen till att jag inte skrivit något. Jag har helt enkelt inte s mycket intressant att komma med. Men jag får väl helt enkelt skriva om mina dagar, vad jag gör o äter o sådär.

Jag kan ju lite kort berätta vad som hänt sen sist. Först var det jul, jag fick massa paket. Den bästa var ett presentkort av Emil, på en piercing! Så nu på fredag smäller det! Det blir läppen, men mamma lär slita ut den när hon ser den hehe. Julen var i övrigt sjukt mysig, vi firade här hemma bara vi fyra. Katterna fick varsin julklapp som de verkligen uppskattade, steven fick en liten blå råtta och kisse fick en mjukis fisk som hon kan bära runt och mysa med. Sen fick de sin egen vikt i julskinka, mycket uppskattat!

Sen har det ju varit nyår också, vi firade i Surahammar med tre andra par, en bebis och två hundar. Vi lagade all mat tillsammans och hade hur trevligt som helst. Tyvärr blev jag sjuk där på kvällen och kände mig allmänt hängig, men det gick bra ändå och nu är jag frisk igen!

Det har hänt en oerhört sorglig sak också, min mammas lilla katt har dött. Förmodligen fick han en dödlig sjukdom som heter FIP, magen svällde upp och han blev riktigt dålig väldigt fort. Så han fick åka till katthimlen. Jag tycker det känns så sorgligt att en sån liten katt måste dö, has liv har inte ens börjat än liksom. Men sånt är livet, man ska inte ta något förgivet. Jag ska installera min kamera på den här datorn så kan jag ladda upp bilder på det lilla livet.

De här senaste dagarna har jag utvecklat ett beroende, det handlar om en serie. Mad Men, så sjukt bra. Eller ja, det är den väl egentligen inte men den utspelar sig på 60-talet och det gillar ju jag.

Snart börjar det igen i skolan också, en och en halv vecka kvar innan nästa termin börjar och då blir det svenska. Kommer nog bli roligt tror jag. Språk är ju, iaf enligt mig, väldigt intressant!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och en alvedon, jäkla huvudvärk... Sen ska jag titta lite på en engelsk dokumentär om en tjej med jätteben, helt sjukt. Fötterna är hur stora som helst.



Hihi, på fredag smäller det!

Skepp o´hoj

RSS 2.0